Shopping Cart

Handelsbetingelser

Betaling MÉLANGE de LUXE modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB, PayPal og MobilePay. Kort betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. MÈLANGE de LUXE bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering: MÈLANGE de LUXE sender på alle hverdage, inden for 1-3dage hvis din order er på lager. Er din order en bestillingsvare, kan der forkomme længere ventetid, dette oplyses inden bestilling. Vi sender med track/trace fra PostNord, og tager forbehold for eventuelle forsinkelser der kan forkomme hos PostNord.

Reklamationsret: Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder IKKE fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet. Her under fejl ved vask etc og alm. slidtage. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: MÈLANGE de LUXE, Ravnsborggade 6 2200 Nørrebro. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Pakken skal sendes med Track/Trace.           Refusion: Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret: Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Meddelelsen skal gives pr. mail på mdl@melangedeluxe.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, husk at anføre ordernummer.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Alle mærker og tags skal være intakte ved afsendelse. Der må ikke være spor makeup, duft af creme/parfume, snavs eller andet. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.  Smykker, strømper og undertøj(body/trusse/bh) tages IKKE retur, pga hygieniske grunde.

Varelager: Da vi er en lille butik, kan der forkomme udsolgte vare. Derfor er varen kun tilgængelig hvis lager haves. Vi tagerforbehold for udsolgte vare.